1. Hjem
  2. Jobb hos oss

Jobb hos oss

Ser du etter en jobb der du kan gjøre en forskjell?
Bli med på utviklingen i en av Norges mest spennende bransjer!

Vi tror på solid kompetanse, ny teknologi og nærhet til kundene. Våre kunder får kompetent rådgivning og de beste og mest fremtidsrettede løsningene. Vi er på jakt etter nye medarbeidere med ambisjoner og sterk vilje til utvikling. Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Våre medarbeidere får energi av å arbeide med kunder og er oppriktig interessert i faget og gjør flid i arbeidet sitt. SpareBank 1 Regnskapshuset Nordvest vil komme i kontakt med deg som har kompetanse og et ønske om å lære og utvikle seg selv og sine kollegaer.

 

 

Ledige stillinger

 

Autorisert regnskapsfører

Vi søker en faglig sterk kandidat som vil jobbe aktivt med kvalitetssikring og bidra til utvikling av Regnskapshusets metodikk og systemer. Du vil jobbe i team med andre for å sørge for selskapets høye kvalitetsnivå. Vil få erfaring med alt innen regnskapsførsel og lønn, rapportering, oppdragskontroller, årsoppgjør og rådgivning for våre kunder.

Regnskapsrådgivere

Vi søker regnskapsrådgivere som vil jobbe med alt innen regnskapsførsel og lønn, rapportering, oppdragskontroller, årsoppgjør og rådgivning for våre kunder. Strukturering og effektivisering av regnskapsleveransen, og identifisering av utviklingsområder internt og hos kunde blir en viktig del av jobben.

Regnskapsfører til vårt avdelingskontor på Aspøya

Vi søker en regnskapsfører som vil jobbe med alt innen regnskapsførsel og lønn, rapportering, årsoppgjør, oppdragskontroller og rådgivning for våre kunder. Det er en fordel om du er autorisert, men ikke et krav. Snarlig tiltredelse ønskes, heltid eller deltid.

Lønn/HR-rådgiver

Vi søker en dyktig person som skal arbeide med lønns- og HR-oppgaver. Du blir ansvarlig for lønnskjøring for egne kunder, og vil jobbe sammen med andre med både lønns- og regnskapsbakgrunn. Om ønskelig kan det være aktuelt å arbeide med regnskapsoppgaver i tillegg. 

Autorisert regnskapsfører til vårt kontor på Halsa

Vi søker en autorisert regnskapsfører til vårt Halsa-kontor. Du vil jobbe med alt innen oppdragskontroll, regnskap, lønn, rådgivning og årsoppgjør, og får ansvar for egen portefølje. 

 

For nærmere informasjon om stillingene, ta kontakt med Margareth Solvik på 995 47 994.

CV og søknad sendes til post@snvregnskap.no.

 

 

team-meeting-brainstorm_925x.jpg