1. Hjem
  2. Jobb hos oss
  3. Faglig leder

Vi tror på solid kompetanse, ny teknologi og nærhet til kundene. Våre kunder får kompetent rådgivning og de beste og mest fremtidsrettede løsningene. Nå søker vi flere kollegaer til vårt Regnskapshus.

Vi er på jakt etter nye medarbeidere med ambisjoner og sterk vilje til utvikling. Medarbeidere med engasjement og kompetanse er avgjørende for vår suksess. Våre medarbeidere får energi av å arbeide med kunder og er oppriktig interessert i faget og gjør flid i arbeidet sitt. SpareBank 1 Regnskapshuset Nordvest vil komme i kontakt med deg som har kompetanse og et ønske om å lære og utvikle seg selv og sine kollegaer.

 

Til vår avdeling i Kristiansund søker vi:

Faglig leder

 

Hovedarbeidsoppgaver:
Vår nye faglige leder får en sentral rolle i konsernets forretningsutvikling. Du skal sørge for at selskapet arbeider effektvt og med gode rutiner for å ivareta de lovmessige krav som er stilt til oss som autorisert regnskapsførerbyrå. Du får ansvaret for å opprettholde og utvikle vår gode tjenestekvalitet og leveransestyrke. I tillegg vil du ivareta egen portefølje av kunder.

Ønsket erfaringsbakgrunn: 
Vi søker deg som har økonomisk utdannelse fra høyskole/universitet. Du har erfaring fra regnskapsvirksomhet eller revisjon. 

Personlige egenskaper: 
For å ivareta stillingen på en god måte vet vi at du er faglig sterk, strukturert, og vant med et høyt arbeidstempo. Du er engasjert og brenner for faget, samtidig som du er en motivator og rollemodell for medarbeidere og kollegaer. Forretningsforståelse er nødvendig for å bidra til bransjeutvikling.

 

For stillingen forventes god kunnskap om og interesse for teknologi som verktøy og ressurs. Våre verdier kompetent, engasjert, medspiller, proaktiv og etisk er noe du må kunne relatere deg til samt identifisere deg med.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med HR- og administrasjonsleder Toril A. Lystrup, tlf.: 988 76 270.

CV og søknad sendes til post@snvregnskap.no. 

Velkommen som søker!